• BOJNICKÁ PERLA

          • V Kultúrnom centre pod Bojnickým zámkom sa 2. júna 2022 opäť spievalo na 15. ročníku celoslovenskej súťaži  v sólovom speve populárnej piesne žiakov ZUŠ "BOJNICKÁ PERLA". 

            Aj žiačky našej školy pod vedením Mgr. Lenky Ivancovej, DiS.art., sa zúčastnili tejto súťaže. Súťaž bola dvojkolová. Predsedami odbornej poroty boli bratia Sväťo a Martin Malachovský. Na výsledky sa oplatilo čakať.

            Karin Jenčíková získala 2. miesto ZLATÉ PÁSMO v C kategórii.

            Eva Ivancová získala STRIEBORNÉ PÁSMO v A kategórii.

            Katarína Pristašová získala Diplom za účasť v C kategórii.

            Našim žiačkam a pani učiteľke srdečne blahoželáme a želáme veľa ďalších úspechov 👏👏👏

          • Beseda s dizajnérom

          • 23. mája 2022 sme pripravili pre žiakov stretnutie s Bystríkom Míčekom, úspešným dizajnérom, bývalým žiakom našej školy. Ďakujeme mu, že sa s nami podelil o svoje životné skúsenosti.

            Foto - Alexandra Szabóová, 16 r. - žiačka VO

          • Úspech na PINK SONG 2022

          •  

            Milí priatelia, chceme sa s vami podeliť o  ďalší úspech našich spevákov na 11. ročníku celoslovenskej súťaže v sólovom klasickom a populárnom speve PINK SONG 2022 - online. Do tejto súťaže sa zapojilo 58 škôl a 183 žiakov zo ZŠ, ZUŠ a konzervatórií.

            Z triedy Mgr. Lenky Ivancovej, DiS.art. sa zúčastnili žiačky: Anna Morochovičová, ktorá získala ZLATÉ PÁSMO v kategórií 1B. Júlia Parnicová - kategória 3B a Katarína Pristašová - kategória 4B získali diplom za účasť.

            Pani učiteľke a jej žiačkám srdečne blahoželáme a prajeme veľa ďalších úspechov.